skip to Main Content
+36-70-258-4880 hello@onlinegerincklinika.com

Mozgásszervi panaszokkal foglalkozó rendelőnk 2011 óta működik, melyben több ezer beteget kezeltünk sikeresen.

A lehetőségek és az igények változása miatt nyitottuk meg az Onlinegerincklinikát. Célunk azon mozgásszervi problémás betegek kezelése, akik problémájának megoldása fizikailag egy helyszínen történő kezeléssel is megvalósítható.

Egyéni mozgásterápiás megoldásokat kínálunk pácienseinknek, figyelembe véve az egyes betegek panaszait, reakcióit, illetve az online programra való alkalmasságot.

Szakembereink

Kónya Eszter

Kónya Eszter gyógytornászKónya Eszter vagyok, gyógytornász. Tanulmányaimat a Debreceni Egyetem gyógytornász-fizioterapeuta szakán végeztem. Jelenleg a Testnevelési Egyetem humánkineziológia mester szakán tanulok. Gyermekkorom óta fontos szerepet tölt be az életemben a sport és a rendszeres mozgás, ezért szerencsésnek mondhatom magamat, mert így a munkám egyben a hobbim is.

Mivel a gyógytorna egy igen szerteágazó terület, ezért fontosnak tartom, hogy a tudásomat folyamatosan bővítsem és ezt alkalmazzam munkám során.

A gerincet érintő elváltozások megelőzése és kezelése, a rágóízületet érintő panaszok megszűntetése (fülzúgás, fejfájás, kattogás, fej-nyak területén jelentkező fájdalom), illetve a sportsérüléseket követő rehabilitáció területe áll hozzám a legközelebb.

Keressenek bizalommal a szülők is, ugyanis a gerincpanaszok prevencióját érdemes már gyermekkorban elkezdeni, hogy megelőzzük a későbbi diszfunkciókat.

Juhász Gábor

Juhász Gábor gyógytornászJuhász Gábor vagyok, gyógytornász. Tanulmányaimat a Debreceni Egyetemen végeztem. Az egyetem elvégzése előtt a gyógy- és sportmasszázs technikáit sajátítottam el Budapesten, és jövőbeni tervem, hogy speciális képzések végzésével folyamatosan fejlesszem magam, technikákat, terápiákat ismerhessek meg. Sokéves sportolói tapasztalattal rendelkezem, ahol megtanultam, hogy kitartással és megfelelő hozzáállással bármit elérhetünk. Célom, hogy a megszerzett tudásommal, és az Ön együttműködésével a lehető leghatékonyabban, együtt alakítsuk ki és építsük fel a terápiát, hogy minél jobban egyénre szabottan segíthessem a hozzám fordulókat. Szakmai érdeklődési körömbe tartozik a sportrehabilitáció, az ortopédia, és a kardiológia.

Back To Top